Kraamfeest

Kraamfeest

Het krijgen van kinderen is één van de bijzonderste momenten in je leven. Iets waar je best stil bij mag staan. Maar al het jonge geluk brengt ook veel organisatie met zich mee. Dit nemen we graag van je over.

We kunnen je helpen bij het organiseren van een Babyshower, Gender reveal party en het kraamfeest. Wij zetten de koffie, zorgen voor heerlijke taart en we bieden verschillende ruimtes waar jullie dit geluk kunnen vieren. Terwijl je lekker kan bijpraten over de laatste nieuwtjes kunnen de neefjes, nichtjes en kinderen van vrienden veilig spelen op de speelboerderij. Het enige wat jij hoeft te doen, is de gasten uitnodigen.

Ook interessant voor jou

Trouwen

Het Ja-woord geven aan de rand van het Noordbargerbos, tussen eeuwenoude houtwallen én in een dorp waar natuur en stad elkaar kruisen? Het kan bij ’t Nije Hoff!

Buffet

Geniet van ons heerlijk buffet bestaande uit diverse gerechten. We bieden de keuze uit twee buffetsoorten, een normale en een luxe variant. Kom jij gezellig bij ons dineren?

Barbecue

Kom gezellig barbecueën bij onze stadsboerderij! Geniet van uitgebreide barbecue arrangementen met vrienden of familie op een mooie locatie!

High-tea

In een groene omgeving, in een theehuis omzoomd door bos en weides. De weides van Stadboerderij ’t Nije Hoff. Een opengestelde boerderij waar het voor de gasten mogelijk is om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het leven op de boerderij.

Lunchbuffet

Zin in een heerlijke lunch? Dit is mogelijk bij ’t Nije Hoff! Geniet van onze heerlijke vers gemaakte lunchmogelijkheden.

Kinderfeestje

Een kinderfeest op de boerderij is een avontuur op zich. De kinderen kunnen vrij en veilig spelen in de speelweide, dieren voeren en rondkijken op de boerderij.

Menukaart

Vanuit de keuken van het theehuis wordt een eigen draai geven aan de gerechten met onze eigen zuivel en streek- en seizoen producten. Gerechten die passen bij de gast die terug wil naar de basis, naar echt voedsel, zo natuurlijk mogelijk. Download hier onze kaart!

Kom jij gezellig bij ons langs?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken