High-tea

High-tea

In een groene omgeving, in een theehuis omzoomd door bos en weides. De weides van stadsboerderij ’t Nije Hoff. Een opengestelde boerderij waar het voor de gasten mogelijk is om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het leven op de boerderij.

Deze Drentse gastvrijheid wordt doorgezet in het theehuis, waar het mogelijk is om in een ontspannen sfeer te genieten van een hapje of een drankje. Er worden allerlei zoete en hartige hapjes geserveerd die passen bij het boerenleven, Nederland en de streek. Om de vingers bij af te likken!

Ook interessant voor jou

Trouwen

Het Ja-woord geven aan de rand van het Noordbargerbos, tussen eeuwenoude houtwallen én in een dorp waar natuur en stad elkaar kruisen? Het kan bij ’t Nije Hoff!

BBQ Buffet

Kom gezellig barbecueën bij onze stadsboerderij! Geniet van uitgebreide barbecue arrangementen met vrienden of familie op een mooie locatie!

Buffet

Geniet van ons heerlijk buffet bestaande uit diverse gerechten. Kom jij gezellig bij ons dineren?

Lunchbuffet

Zin in een heerlijke lunch? Dit is mogelijk bij ’t Nije Hoff! Geniet van onze heerlijke vers gemaakte lunchmogelijkheden.

Menukaart

Vanuit de keuken van het theehuis wordt een eigen draai geven aan de gerechten met onze eigen zuivel en streek- en seizoensproducten. Gerechten die passen bij de gast die terug wil naar de basis, naar echt voedsel, zo natuurlijk mogelijk. Download hier onze kaart!

Kom jij gezellig bij ons langs?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.