Activiteiten


Lees hieronder alle belevenissen

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste activiteiten? Volg ons dan op onze Instagram pagina!

Bekijk hieronder alle activiteiten

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste activiteiten? Hou dan onze Instagram pagina in gaten. Hit de volgbutton en blijf up to date!

Elektrisch cruisen door het Drentse landschap

Geniet van het prachtige Drentse landschap tijdens een mooie E-Chopper tour. Een origineel uitje om eens een keer wat anders te doen met vrienden, familie of collega’s!

Rondleiding over de boerderij

We leiden je via speciale wandelpaden door het bedrijf, de stal, de melkerij. Er is een fraai gelegen theehuis met terras, waar na de rondleiding kan worden genoten van koffie met wat lekkers met een ontspannend uitzicht. Dit alles voor €9,50 p.p. (Minimaal 20 personen)

Intelligente spellen op het erf en in de weide

De workshop 'intelligente spellen' is er één voor alle leeftijden. Het zijn veelal denkspellen en deze vragen de nodige concentratie. Het zijn spelvormen die zeer geschikt zijn voor teambuilding en samenwerking. Een greep uit de spelvormen: Mega Jinga, Mega Mikado en Maga Tangram.

Bubbelvoetbal in de weide

Bubbelvoetbal is een enorme hit en in de wei tussen de koeien nog spannender. Het spel is geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen vanaf 5 jaar. Je zult er geen genoeg van krijgen: bubbelvoetbal werkt verslavend en is tevens voor toeschouwers hilarisch om te zien. Durf jij het aan?

Boogschieten op het erf

Afhankelijk van jouw wens en het weer kan deze activiteit zowel binnen als buiten. Onze instructeurs doen de uitleg en leiden deze activiteit in de juiste baan. Wie o wie schiet zich naar de hoogste score!? Iedereen van 8-88 jaar kan eraan meedoen.