Over ons


Hallo, wij zijn ’t Nije Hoff

De initiatiefnemers van ’t Nije Hoff zijn de broers Gert-Jan en Rick Nijhoff, telgen uit een oud agrarisch geslacht, een boerenfamilie, met al zo’n 200 jaar een landbouw- en veehouderijbedrijf rond Noordbarge.

Welkom! Wij zijn Rick en Gert-Jan van ’t Nije Hoff

De initiatiefnemers van ’t Nije Hoff zijn de broers Gert-Jan en Rick Nijhoff. Telgen uit een oud agrarisch geslacht, een boerenfamilie met al zo’n 200 jaar een landbouw- en veehouderijbedrijf rond Noordbarge. Beide broers vormen samen de maatschap die het agrarisch bedrijf van de familie bestuurt. Ze willen met z’n tweeën het familiebedrijf een toekomst geven.

Over ons

Wij zijn boerenzonen en hebben al sinds generaties thuis een agrarisch bedrijf. We zijn opgegroeid op een melkveebedrijf en hebben nu de ambitie om de agrarische onderneming van onze vader op een nieuwe manier inhoud te geven. Samen met de omgeving.

Onze missie

De bedoeling hiervan is, naast het realiseren van een stabiel melkveehouderijbedrijf dat rust op meerdere poten, de samenleving te betrekken bij de moderne melkveehouderij met zijn innovatieve technieken: de verbinding tussen stad en platteland.

Tegelijkertijd wordt door goed landschapsbeheer het bijzondere – kleinschalige – karakter van de omgeving gewaarborgd, met z’n karakteristieke bospercelen en houtwallen. In het kader van dat actieve landschapsbeheer zijn boswallen in het gebied van ’t Nije Hoff hersteld of aangevuld en is de begroeiing gerevitaliseerd. Stadsboerderij ’t Nije Hoff is door z’n ontwerp, opzet, uitvoering en activiteiten straks letterlijk en figuurlijk de agrarische verbinding tussen stad en platteland.

Wij bieden verschillende activiteiten in:

  • de stadsboerderij
  • ons theehuis
  • de speelweide

Menukaart

Vanuit de keuken van het theehuis wordt een eigen draai geven aan de gerechten met onze eigen zuivel en streek- en seizoensproducten. Gerechten die passen bij de gast die terug wil naar de basis, naar echt voedsel, zo natuurlijk mogelijk. Download hier onze kaart!

Kom jij gezellig bij ons langs?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.