Lunchbuffet

Lunchbuffet

Zin in een heerlijke lunch? Dit is mogelijk bij ’t Nije Hoff! Geniet van onze heerlijke vers gemaakte lunches.

Lunchbuffet

In het fraai gelegen theehuis kunt u aan tafel smullen van een eigen gemaakte producten en streekproducten uit de regio en daarnaast genieten van een ontspannend uitzicht op de koeien in de stal, het naburige bos en het koeienpanorama buiten.

Ben je benieuwd naar onze lunchgerechten? Klik dan hier om de menukaarten te bekijken

Ook interessant voor jou

Trouwen

Het Ja-woord geven aan de rand van het Noordbargerbos, tussen eeuwenoude houtwallen én in een dorp waar natuur en stad elkaar kruisen? Het kan bij ’t Nije Hoff!

Buffet

Geniet van ons heerlijk buffet bestaande uit diverse gerechten. We bieden de keuze uit twee buffetsoorten, een normale en een luxe variant. Kom jij gezellig bij ons dineren?

Barbecue

Kom gezellig barbecueën bij onze stadsboerderij! Geniet van uitgebreide barbecue arrangementen met vrienden of familie op een mooie locatie!

High-tea

In een groene omgeving, in een theehuis omzoomd door bos en weides. De weides van Stadboerderij ’t Nije Hoff. Een opengestelde boerderij waar het voor de gasten mogelijk is om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het leven op de boerderij.

Kinderfeestje

Een kinderfeest op de boerderij is een avontuur op zich. De kinderen kunnen vrij en veilig spelen in de speelweide, dieren voeren en rondkijken op de boerderij.

Menukaart

Vanuit de keuken van het theehuis wordt een eigen draai geven aan de gerechten met onze eigen zuivel en streek- en seizoen producten. Gerechten die passen bij de gast die terug wil naar de basis, naar echt voedsel, zo natuurlijk mogelijk. Download hier onze kaart!

Kom jij gezellig bij ons langs?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken