Kinderfeestje

Kinderfeestje

Een kinderfeest op de boerderij is een avontuur op zich. De kinderen kunnen vrij en veilig spelen in de speelweide, dieren voeren en rondkijken op de boerderij. Naast het avontuur is het leuk, want wie wil er nou niet een koe koekjes voeren?

Voor elk kind

Een feestje op de boerderij kan het hele jaar door voor kinderen vanaf 4 jaar! Bij elk type weer is er wat te doen: lekker buiten spelen met de skelters of in de zandbak. Bij slecht weer is er een mooie warme speelplek in de stal waar iedereen zich kan vermaken.

Arrangement

Elk feestje begint met limonade met wat lekkers erbij en is er de gelegenheid om cadeautjes uit te pakken. Daarna kan er rondgekeken worden in de stal en in de weides waar de dieren staan. Wanneer de brokjes zijn gevoerd en het voer is aangeschoven, zit jouw taak als boer erop en is het tijd om te spelen in de speelweide. Het is mogelijk om het feestje af te sluiten met eten: lekkere poffertjes met poedersuiker of frietjes met een snack en een ijsje na.

De kosten voor dit unieke kinderfeestje zijn € 14,50 per kind (minimaal 10 kinderen)

  • Limonade met wat lekkers, spelen op de boerderij en afsluiten met poffertjes € 14,50

Ook interessant voor jou

Trouwen

Het Ja-woord geven aan de rand van het Noordbargerbos, tussen eeuwenoude houtwallen én in een dorp waar natuur en stad elkaar kruisen? Het kan bij ’t Nije Hoff!

Buffet

Geniet van ons heerlijk buffet bestaande uit diverse gerechten. Kom jij gezellig bij ons dineren?

Barbecue

Kom gezellig barbecueën bij onze stadsboerderij! Geniet van uitgebreide barbecue arrangementen met vrienden of familie op een mooie locatie!

High-tea

In een groene omgeving, in een theehuis omzoomd door bos en weides. De weides van Stadboerderij ’t Nije Hoff. Een opengestelde boerderij waar het voor de gasten mogelijk is om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het leven op de boerderij.

Lunchbuffet

Zin in een heerlijke lunch? Dit is mogelijk bij ’t Nije Hoff! Geniet van onze heerlijke vers gemaakte lunchmogelijkheden.

Menukaart

Vanuit de keuken van het theehuis wordt een eigen draai geven aan de gerechten met onze eigen zuivel en streek- en seizoensproducten. Gerechten die passen bij de gast die terug wil naar de basis, naar echt voedsel, zo natuurlijk mogelijk. Download hier onze kaart!

Kom jij gezellig bij ons langs?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.