Lunchbuffet

Lunchbuffet

Zin in een heerlijke lunch? Dit is mogelijk bij ’t Nije Hoff! Geniet van onze heerlijke, vers gemaakte lunches.

Lunchbuffet

Arrangementsprijs €19,50 per persoon (minimaal 10 personen), exclusief consumpties.

In het fraai gelegen theehuis kunt u aan tafel smullen van door ons gemaakte producten en streekproducten uit de regio, en daarnaast genieten van een ontspannend uitzicht op de koeien in de stal, het naburige bos en het koeienpanorama buiten.

Bij een lunchbuffet serveren wij een lekkere soep van het huis en worden er etagères of schalen met diverse belegde broodjes gepresenteerd, onder andere bestaande uit:

  • Zalm
  • Carpaccio
  • Gezond
  • Divers

Er zijn diverse gevarieerde salades: aardappelsalades, groentesalades of pasta-salades. Daarbij bieden wij een bourgondische croquet. Deze croquet is bereid met overheerlijk draadjesrundvlees en smeuïge ragout, en is voorzien van een knapperige korst.

Voor de vegetarische gasten hebben we een biologische groentencroquet. Dit is een heerlijke groentencroquet op basis van pure en eerlijke ingrediënten van biologische oorsprong. De croquetten worden geserveerd met sneetjes brood, mayonaise en mosterd.

Daarnaast worden er ook diverse Deense koffiebroodjes bij geserveerd.


Ook interessant voor jou

Trouwen

Het Ja-woord geven aan de rand van het Noordbargerbos, tussen eeuwenoude houtwallen én in een dorp waar natuur en stad elkaar kruisen? Het kan bij ’t Nije Hoff!

BBQ Buffet

Kom gezellig barbecueën bij onze stadsboerderij! Geniet van uitgebreide barbecue arrangementen met vrienden of familie op een mooie locatie!

Buffet

Geniet van ons heerlijk buffet bestaande uit diverse gerechten. Kom jij gezellig bij ons dineren?

High-tea

In een groene omgeving, in een theehuis omzoomd door bos en weides. De weides van Stadboerderij ’t Nije Hoff. Een opengestelde boerderij waar het voor de gasten mogelijk is om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het leven op de boerderij.

Menukaart

Vanuit de keuken van het theehuis wordt een eigen draai geven aan de gerechten met onze eigen zuivel en streek- en seizoensproducten. Gerechten die passen bij de gast die terug wil naar de basis, naar echt voedsel, zo natuurlijk mogelijk. Download hier onze kaart!

Kom jij gezellig bij ons langs?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.